Producten

Onze Producten

POP, Perfect on People is een Nederlands kappersmerk dat past als een tweede huid.
Professionele producten die afgestemd zijn op de specifieke wensen van professionele kappers en dus ook voor u als klant. De producten van POP zijn 100% vegan, vrij van parabenen en siliconen, voor een eerlijke prijs en kunt u ze eenvoudig thuis gebruiken. In de kapsalon geven wij u graag uitgebreid informatie hierover. Wij vertellen u precies welke producten het meest geschikt zijn voor uw haartype en hoe u deze producten het best kunt gebruiken. Hairstyling ES~ER wil het beste voor u, daarom POP. Bij het buiten leven, genieten van het leven, sporten, zon, zee en strand. Wij hebben met POP het juiste product voor u.

Care

De Care producten van POP biedt de meest effectieve en efficiënte therapie voor alle type haar. Intensief voedend voor beschadigd tot zeer beschadigd haar, houdt het haar langdurig in model zonder plakkerigheid, doorkambaar en anti-statisch, UV filters tegen kleurbescherming, shampoo met boordevol violet kleurpigmenten en voor gekleurd, geblondeerd, beschadigd en fijn haar.

Colour

Voor een langdurige, mooie en stralende haarkleur. De kleuringen van POP bevatten de zeer verzorgende Abyssinian Oil, hebben een volle grijsdekking, goede houdbaarheid en zorgen voor maximaal behoud van de haarkwaliteit en glans. Bovendien zijn de kleuren vrij van PPD en daarmee ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid.

Styling

Sterke spraywax om textuur, definitie en shape in het haar te creëren zonder het haar te verzwaren, styling spray met zeezout voor een stoere beach look. Door deze verstevigende spray krijg je golvend, krullend of warrig haar, styling crème voor gekruld of steil haar, houdt het haar langdurig in model, meer body en volume, extra sterke versteviging aan het haar en droogt snel, stevige pasta om allerlei verschillende creatieve looks te creëren.

POP Repair

POP Repair Shampoo is een intensief voedende en herstellende shampoo voor beschadigd haar. Geeft droog en onhandelbaar haar een directe vitamineboost, meer glans en veerkracht. Met Provitamine B5 en tarwe; rijk aan proteïnen en aminozuren om beschadigd haar te herstellen.

Repair mask

Is een intensief voedend herstellend masker voor beschadigd tot zeer beschadigd of uitgedroogd haar.

POP Therapy shampoo

De POP Therapy shampoo bevat de luxueuze Abyssinian Oil om het haar zacht te reinigen, te herstellen en te voeden. Herstructureert het haar en biedt een diepgaande hydratatie. Snelle transformatie van zwak en dof haar naar sterk en stralend uitziend haar.

POP Therapy Conditioner:

bevat de luxueze Abyssinian Oil om het haar intensief te verzorgen. maakt het haar direct zacht, glader en makkelijk doorkambaar.

POP After Colour Seal Serum

Het POP After Colour Seal Serum is de optimale verzorging en bescherming na het kleuren van het haar. Sluit de haarschubben en voorkomt gespleten haarpunten. Het serum bevat kleurstabilisator MJ200. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de kleur beschermt wordt tegen vervaging en zijn helderheid behoudt. Deze serum bevat een UV-filter dat het haar beschermt tegen de schadelijke straling van zonlicht. Ook te gebruiken als bescherming tegen chloor en zeewater. Vrij van parabenen en siliconen.