Diensten

Onze Diensten

Alle behandelingen bij Hairstyling ES~ER kent een eigen proces en wordt zorgvuldig uitgevoerd.
Wij bespreken uw wens en creƫren het eindresultaat. Kwaliteit, creativiteit en eerlijkheid zijn de kernwaarde. vakmanschap voorop.
Onze kappers zijn top-stylisten en worden regelmatig geschoold.

Deskundigheid

Kapsalon Hairstyling ES~ER staat bekent om haar hoge kwaliteit en deskundigheid. Onze medewerkers zijn volledig gekwalificeerd. Wij geven deskundig advies over haar en huid. Wij worden bijgestaan door onze ketenpartners.

Gezelligheid

De kapsalon is zeer klantvriendelijk ingericht. U voelt zich meteen thuis. Er heerst een ongedwongen sfeer. Tijdschriften en vakbladen liggen klaar om in te bladeren. Koffie en thee staat klaar. Schroom niet om het zelf te pakken. Want u bent immers gewoon thuis. Laat u heerlijk verwennen bij Hairstyling ES~ER.

Kwaliteit

In het mooie Reestdal is het buitenleven vanzelfsprekend. This way of life vraagt van uw kapsalon een aansluitende kwalificatie. Onze klanten op het platteland weten precies wat zij willen. Wij hebben in ons bestaan de juiste balans gevonden om in de behoefte van onze klanten te voorzien. Wij maken mensen mooi. Onze producten voldoen aan deze behoefte en biedt uw haar de beste verzorging. Wij adviseren u graag om onze producten op de juiste wijze toe te passen.